Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Til piger eller drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man skal ikke føle sig tvunget til at bruge et label eller putte sig selv i en boks, for nogle mennesker er det ret at have en seksualitet man identificerer sig selv med, men det er bestemt ikke en nødvendighed. Seksualitet er meget flydende, så lut til dine følelser 🙂

  • Björk, Pige, 15 år

hej jeg er en pige på 11

dit hjerte ved hvem du er til det gør du men HUSK ingen skal bestemme hvem du er til og bare følg dig selv og stol på dig selv det er det vigtigste og du træffer ikke forkerte eller rigtige bare vær dig selv selvom du er til dreng eller pige…. håber mit råd kan virke..
held og lykke… du virker sød om den der bliver den kærste vil bliver rigtigt glad for dig.

Fra en pige på 11

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Jeg synes bare du skal følge dit hjerte og så ikke gå så meget op i køn. Jeg har det sådan at hvis jeg jeg har rigtig meget sympati for en person og holder rigtig meget af vedkommende er jeg jeg ligeglad med hvad køn de er. Alle har deres charme og jeg kan ligge med begge køn. En dreng har den her maskuline hårdhed som jeg rigtig godt kan lide. Og en pige kan ha de her dejlige bløde former med det våde midti som heller ikke kan være til at stå for hvis man holder af hende. Så gør blot hvad du føler for!

  • R, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat