Brev

Tage brors kondom?

Hej

Mig og den her fyr har snakket om at have sex i noget tid og er virkeligt spændt.
Jeg så nogle kondomer på mit brors værelse forleden

mit spørgsmål er så om det er ok at tage et (der var omkring 7)

tror han opdager det,
men tænker ik han vil spørge
hvor det er da det jo er lidt akavet.

Så må jeg tage min brors kondom?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes det er måske en smule for tideligt i din alder, men det kommer selvfølgelig an på person til person, jeg har lige haft min første gang som 15 årig, men jeg synes du skal spørger din mor eller din kæreste😘

  • Pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat