Brev

Tænker på sex

Jeg er en Pige på 14 år
 

og har tænkt på noget her på det sidste.
Om jeg er klar til sex.
 

Hvordan ved man om man er klar til det.

 

PLZ hjælp

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Sex er ikke bare en ting du skal smide ud rundt omkring for at få dig selv til at føle godt, det burde være fordi at du har lyst til at være sammen med for evigt og altid så du kan komme næmere til den person.

Tro mig, det vil ikke hjælpe nogen at du går i seng med nogen for tidligt og fortryder det.
-Dreng

  • Anonymous, Dreng, 15 år

Hej;))
Du spørg om hvordan man ved om man er klar til sex? Jeg er også 14 år og har gået med tanken meget længe…tror lidt at når du fx. Har en dreng (eller pige)/kæreste/flirt Så tror jeg at man kan mærke om man er klar eller ej…hvis i fx.ligger i sengen(eller andre steder) og han(eller dig) læner sig over osv. Så hvis du får en god/dejlig følelse af det så er du parat men hvis du føler en træng til at komme væk så er du nok ikke parat…håber du forstår hvad jeg mener;)
Knus miig;))

  • 14 år, 14 år

Hejsa pige 14 år. Jeg kan ikke fortælle dig hvordan den føelse er, men jeg kan give dig noget erfaring, jeg som kun 11 år havde sex første gang, jeg fortryder det ikke, men jeg ville ønske det ikke havde været med den person. (Hun slog op dagen efter) når men nok om mig, du skal først have sex med et andet menneske når du føler du er klar, og du synes at han/hun er den rigtige, før ville det være dumt, og du ville måske komme til at fortryde det, du skal ikke føle dig presset til at have sex, så bare sige nej! Om dine venner i skolen/privat har prøvet det er ligemeget i forhold til om du er klar, du kan selfølgelig få råd men du skal ikke presses til noget du ikke vil 🙂 mit råd herfra er, tag dig god tid, du er kun 14/15 og du har mange år at leve på endnu 🙂

  • den hemmelige:-D, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat