Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært ved og sige nej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa! Børn under 15 år, må gerne have sex med hinanden. Men, hvis det ene barn er under 15, og det andet barn over 15, er det ulovligt og strafbart at have sex med hinanden. Så jeg synes du Ska sige tl ham, at I ikke skla have sex, da han kan ryge i fængsel for det.

  • Hende der kender loven, Pige, 19 år

Plzzzz lad være at ha sex i sådan en alder!!!

Du skal ikke være bange for at være gravid, du skal mere være bange for at fortryde det.

Hvis i ikke kan skaffe kondomer så drop det, det for dumt og farligt. Jeg siger det igen, lad være i den alder, det du alt alt alt for ung til, du skal helst mindst være 15 år! Hvis han når at blive 15 år er det ulovligt at i to har sex sammen. 🙂

  • Anonym, 16 år

hej pige på 13 år, jeg har nogenlunde samme problem, jeg har en kæreste han er 14 og jeg er 13, han har spurgt om jeg ville have sex og jeg sagde ja, men det fortryder jeg at have sagt, jeg var ikke klar og det havde jeg svært ved at sige og jeg har endnu ikke sagt at jeg ikke er klar.
jeg kan heller ikke få mig selv til at sige det, fordi jeg er bange for at han bare siger at jeg er en bangebuks og at han vil slå op.
håber du kunne bruge mit svar 🙂

  • ANONYM, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat