Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stresser over første gang

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det skal du ikke være ked af jeg er 17 og er virgin endnu. Hvis du en gang skal prøve det vil det være bedst at gøre det med en med samme efering som dig. Så hvis man selv er virgin så helst gøre det med en virgin.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hejsa

Jeg vil egentligt bare sige at jeg nødigt tror han vil sige sådan noget, men hvis han gør så er det ham der er noget galt med.
Du skal ikke være nervøs, og så vent indtil at du føler dig klar

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej Musse.
Jeg har først været 18 år da jeg fik min første kæreste og begyndte at dyrke sex, kysse og være seksuelt aktiv. Jeg kan huske jeg havde de samme tanker som dig og var ret presset- indtil jeg fortalte mig selv at : Hey, Victoria pigen.. tag den med ro…
Fordi! Men finder ikke en kæreste ved hele tiden at snakke om det, lede og at prøve på alt muligt… man skal bare vente til man er klar… og det gjorde jeg og til sidst kom min drømmefyr som stadig er min kæreste. Vi er stadig nyforelskede … og så handler alt da heller ikke om sex .. vi kan være alene, kærestetid og dyrke sex og putte men vi kan også grine .. gå ture… eller være sammen med vennerne imens vi er kærester fordi.. det er vigtigt ikke og glemme ens venner og familie og selvom jeg har en kæreste så kan vi da stadig finde på at.. mig og veninden.. tage sammen med vores kærester et eller andet sted hen og hygge os uden alt er kærestetid … og det gælder også her i sommerferien … vi bor stadig hjemme begge to.. og har ikke lige planer om at flytte sammen endu.. og altså min kæreste er tætte med min familie og jeg med hans så.. du ved sex er ikke alt men super rart når det er med en man holder af !

  • Victoria, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat