Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

stop kontakt eller ej

hvordan siger jeg til en pige at jeg ikke kan lide hende for at være en player

når hun godt kan lide mig og vil have sex med mig

men vil ikke for hun er sammen med alle

hvordan siger jeg det pænt til hende uden og sorg hende

hjælp!

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 12 år,

Er du sikker på, at pigen udelukkende er ude efter sex ? Det lyder lidt absurd eftersom, at hun er (antaget) 12 år ligesom dig. Det kan være, at det er noget som hun finder på for at virke sej – tag en snak med hende om det; det for du mere ud af, end at spørge herinde.

God dag og pas på dig selv.

  • Frederikke, Pige, 17 år

hej dreng på 12.
du skal bare sige pænt til hende du ikke har det på samme måde. altså noget i retningen “jeg har hørt/ved vu kan lide mig men jeg har det altså ikke på samme måde”

hilsen en pige

  • ggt, Pige, 15 år

Jeg er enig med Frederikke 😀
Syntes også at det lyder lidt underligt at hun vil kneppe med folk hvis i er 12 år. Hvis fu bare har skrevet forkert/det faktisk er snart skal du sige det til hende. Du skriver at du er 12, hvis hun er over 15 er det ulovligt. Men jeg antager ar hun er lige så gammel som dig. Og jeg tror at en hver pige vil acceptere det, så sig det til hende. Held og lykke!👍🤗

  • Pigen der syntes at Frederikke har et meeega flot navn (😉), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat