Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mærkelige tanker

Jeg har det meget mærkeligt

for nogen gange drømmer jeg om sex

og at jeg snaver og knalder med en fyr

og jeg ved ikke hvorfor jeg drømmer om sådan noget

pls hjælp er det sket for andre?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg har også selv haft de drømme om en fyr hvor man enten har sex eller snaver, det helt normalt man får de tanker om en fyr eller drømme

Såå bare tag det roligt det er normalt

  • E, Pige, 16 år

Det helt normalt, har ikk selv haft dem men kender virkelig mange andre der har dem så dont worry skatte, det helt normalt ogs i den alder.

  • Elle, Pige, 13 år

Drømme kan man ikke styre, de lever deres eget liv. Og tror også det er ret almindeligt at drømme om sex når man er teenager. Jeg har fx – sådan totalt ud af det blå – nu to gange (i hvert fald hvad jeg kan huske) drømt at jeg havde sex med min veninde. Totalt weird, men også nice på en eller anden måde. Drømme kan man man ikke gøre noget ved, de er der bare …!

  • Cille, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat