Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snave til fester

Hey,

jeg er en rigtigt forvirret dreng på 15 år.
Jeg tager til fester de fleste weekender,
og alle mine drenge venner kysser, snaver osv. altid med piger.

Det gør jeg også, men problemet er at jeg ikke fatter
hvordan man skal snave ordentligt,

og jeg er bange for at jeg ikke kommer til at finde ud af hvordan.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

bare se film så lære du det sikkert

  • pige på 14, Pige, 14 år

okay så jeg vil anbefale youtube videoer da det var sådan jeg lærte at kysse bedst men et godt råd er at slappe af i læberne (ik kys hurtigt og med meget savl, det er det værste medmindre hun begynder at kysse hurtigt). Tag styringen da hun højest sandsynlig er lige så nervøs som du er;)) og så først start ud med at kysse uden tunge og så derefter kan du stikke LIDT af din tunge ind og så vent på hun gør det samme (Ik stik den hele ind bare leg lidt med hendes tunge) derefter kan du tænke på hvor dine hænder er. Mange drenge er så nervøse fordi de ik vil overskride en piges grænse men hold hende i håret, numsen, hovedet (bare ikke stå med hænderne i siden). Noget jeg synes er mega frækt er hvis du bider i underlæben, ik for blødt og for guds skyld ik for hårdt, bare sådan træk lidt og bid lidt. Held og lykke!

  • pige, 16 år, Pige, 16 år

Jeg øvede mig på min hånd dengang, jeg skulle lære det. Det er faktisk et godt tip. Og så lad være med at hold for hårdt om pigen. Det kan nemt virke ubehageligt for hende. Gør det blidt med følelse. Held og lykke

  • pige, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat