Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skulle jeg ikke have snakket onani med veninder?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som nogle lidt dårlige veninder at gå og dele dine hemmeligheder. Altså jeg snakker ikke så meget onani med mine veninder men det er nok bare sådan vi er. Altså ikke snakker om det. Men min bonusbror og mig deler tid så noget med hindanden og det er virkelig sjovt både at høre om hans historier og fortælle mine egne. Men synes ikke du skal dele det mere med dem når de er så dumme.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er et helt fint emne at diskutere, måske er det endda sundt.

Jeg tror ikke du skal regne med at dine veninder, etc. er modne nok til at snakke om det på et stille og roligt plan i en alder af 14 år. Det er ganske usædvanligt at være afklaret nok med sin onani at man bare kan snakke om det som man kan med alle mulige andre emner med sine venner når man er 14.

Dine veninder er forhåbentligt mere chill om nogle år

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er bare ikke fair af dine veninder ikke og respektere din fortrolighed. Kan virkelig godt forstå du er skuffet og ked af det. Det er nok bedst at dele med kun en enkelt tæt veninde man kan stole 100% på. Jeg har heldigvis sådan en veninde. Vi går i forvejen på wc sammen i skolen så springet var ikke så stort så nu deler vi vores tanker om onani og udveksler erfaringer. Det er supercool og godt for mig og ha en og dele med.

  • pigen S, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat