Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal man sende? Hvordan “forgår” sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Første gang jeg var sammen med en skete det fuldstændig tilfældigt. Vi kyssede og fik begge to lyst og ville gerne ha sex. Men ingen af os havde et kondom så vi måtte nøjes med at gøre det hele med fingrene. Det var også okay. Så hvis man ved der er mulighed for at man skal ha sex er det godt at aftale på forhånd så den ene kan sørge for kondomer – det er lige meget om det er drengen eller pigen. Jeg har en veninde der altid har kondomer på sig hvis hun pludselig står i den situation at hun skal sex. Det er jo også en mulighed. Det der med billeder synes jeg er en dårlig ide. En dreng vil jo også meget hellere se ens bare røv i virkeligheden.

  • Anonym, Pige, 15 år

hej pige på 14 år! jeg er en dreng på 13 år, nu er jeg homo, men dengang jeg mistede min mødom var til en pige. det er meget normalt at piger har et kondom, men drenge kan også have det. tit starter sex med at kysse, til snave, til trøjen af, til bh´en af, røre ved hinannden, spørge om man skal tage skridet videre. hvis ja så husk beskyttelse. min ex syntes ikke det gjorde ondt første gang. håber du ka bruge det til noget

  • Anonym, Dreng, 13 år

Jeg har altid et kondom på mig for en sikkerheds skyld ahaha… det behøver du selfølgelig ikke. Men hvis du ved der er en chance for det måske kommer til at ske så tag lige med. Altså jeg synes ikke det er noget man aftaler når det er første gang. For mig var stemningen der bare og så spurgte jeg om han havde lyst og var klar. And Then it happened<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat