Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg sende dickpic?

Hej

Min kæreste har spurgt om jeg vil sende dickpic

men er ikke helt sikker på om jeg skal

vi er begge 13år vi har vadet sammen i en måned

og vi har snakkede om at havde sex sammen

og det er føste gang for os begge

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre plz hjælp?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Nej bare lad være med og sende dickpics vis hun vil se den så lag hende gøre det når i er sammen ikke på mobil det ener bare med at hun gemmer det og vis i så bliver uvenner så deler hun det så nej hub skal ikke se den over mobilen vis hende den når i er sammen alene

  • Knejten, Dreng, 13 år

Jeg ville ikke gøre det. Da vi var 13 bestemte mig og min hjerteveninde at vi ville sende rb til hinanden, sådan for rigtig at vise hvor tætte vi var og at vi havde tillid til hinanden. Vi havde aftalt at sende samtidig og da vi så mødte hinanden krammede vi og alt var bare så godt. Men senere blev vi uvenner og vi er ikke veninder i dag og jeg synes det er pænt irriterende og vide at hun måske går rundt med et billede af min bare numse i dag. Så jeg syns du skal lade være!

  • anonym pige, Pige, 15 år

jeg synes du skal tage det stille, og gøre det du vil. og hvis du føler dig du ikke er klar, kan du sige til hende. “jeg gider være sammen med dig lidt mere tid, før jeg gør det.”

  • ..., 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat