Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg gøre det for ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal friendzone ham (hentyde til ham som en ven)

  • Manlover, Dreng, 16 år

Jeg pige på 15!
Jeg har selv været ude for noget lignende, hvor jeg sad og kyssede med en fyr, og han ville gerne mere end blot at kysse, og der måtte jeg sige fra, da jeg heller ikke følte mig klar. Han respekterede det og det er i sidste ende det bedste for alle, for ingen var jo sure eller havde fortrudt noget de ikke ville have gjort.
Det er vigtigt, at begge parter, er med på at have sex, da det er et symbol på tillid til hinanden, og hvis du ikke er klar, må drengen vente. Hvis han ikke kan vente på, at du føler, at du er klar til at have samleje med ham, er han ikke det værd, og så er det bedst bare at lade ham gå.

  • Cam:)), 15 år

Jeg syntes at du skal fortælle ham at du ikke er klar endnu men at du nok skal sige hvis du bliver klar og så må du tage konsekvenserne der kommer jeg har selv været der hvor du er lige nu. Jeg har haft en kæreste som tvang mig til sex jeg fortalte det til min mor og hun sagde at jeg skulle sige at jeg ikke var klar og det syntes jeg også at du skal

  • 11 årig pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat