Gratis

anonymt

24/7

Brev

Sexualitet uden bryster?

Jeg påtænker at begynde min sexualitet (altså med andre)

om ikke så længe

for føler jeg er klar.

Problemet er at jeg slet ingen bryster har

– er det så no go tænker I?

Kan min partner få noget ud af mine bryster

når de ikke er der? Kan jeg?

Burde jeg vente eller kan jeg godt gå igang alligevel?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde.. tænker ikke du skal være så nervøs, for hvis fyren/pigen elsker dig så gør det ikke noget dine bryster ikke er ret store.. nu kan jeg kun tale for mig selv men for mig er det mine brystvorter som hurtigt bliver stive og meget følsomme og det får jeg selv rigtig meget ud af for det går lige ned i tissekonen 🙂 og det er hvad enten det er mig selv eller med andre, så op med humøret, det skal nok gå.

  • Mulle, Pige, 16 år

Bør ikke være noget problem. Jeg startede sexualitet da jeg var 14 og var totalt uden bryster. Men min partner gik mest op i at han kunne få mine niples til at rejse sig og blive totalt stive. Så var han glad og var ligeglad med at jeg ingen bryster havde men kun niples. Så det gav mig absolut ingen problemer. Og jeg havde (og har) meget følelse i mine niples så jeg synes heller ikke selv jeg havde noget problem.

  • Thilde, Pige, 16 år

Der er ikke nogen drenge der tænker på om bryster er store eller små. Så længe de er der tænder jeg på dem og har aldrig mødt en pige som jeg synes ikke havde pæne bryster. Så det er ikke noget problem overhovedet at de ikke er store. Hvis du lægger mærke til det score piger med store bryster ikke flere end dem der ikke har.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat