Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sexualitet og efterskole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Her kommer mine råd
• lad vær at pakke vibrator eller andet i den stil
• pak det DU føler er rigtigt
Jeg syntes det ville være dumt med vibrator fordi du kan ende med at blive enten drillet er mobbet vis det bliver opdaget

Hilsen prøver at hjælpe

  • Prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Hej
Kan godt forstå du tænker meget over det – har selv gået på efterskole men vil sige det dumt at tage noget sex legetøj med.

Hvis du ikke er åbent omrking det, og ikke rigtig har lyst til at andre skal vide det. Udover måske din(e) rommie(S), eventuel gang og de venner du får. Så det dumt, da du ikke ville nyde det. Fordi du hele tiden bliver anspændt, hvis du kan høre nogen komme.

Men ved også der har nogen der har haft det med, selv nogen fra min gang da jeg gik på efterskole havde noget med. Enda dyrkede sex, selvom man ikke måtte.
– så det basically op til dig selv, om hvad du gøre. Du kan jo også eventuelt vente, til lidt senre med at tage noget med. Og se hvordan det er, om det overhovedet kan lade sig gøre.

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Hej søde,
Det mindre privat på efterskole, når man deler værelse med en eller flere. Men det skal ikke forhindre dig, og op efterskole er der generelt mange der har sex med hinanden, der kan være natterand, hvor pigerne eller drengene går over til hinanden, med det formål at sove sammen, og få sex.
Andre gør det når det muligt at være alene, går i bad sammen, osv.

Du kan sagtens have en vibrator med, men jeg vil nok anbefale du bruger den med omtanke, den kan høres. Så tænker du kan starte med at bruge fingrene underdynen når det mørkt.

Ellers kommer det an på hvad du vil, hvis du får en kæreste er det normalt at man hygger, og at ens værelseskammerat måske lige går en tur, eller finder noget andet at lave.

Tænker ikke du skal være bekymret. Husk i er alle unge, de fleste har en seksuel interesse, de fleste vil onanere, tænke på sex, tænke på at gøre det med dig, ligesom du også nok vil tænke på han der den søde og lækre, han gad du jo sikkert også godt gøre det med 😉. Tænker du forstår hvad jeg mener.

I starten så det handel din seksuelitet, på samme måde som du ville gøre overfor dine forældre. Dem har du nok hellere ikke lyst til tager dig i at onanere.

Held og lykke, og god tur på efterskole. Det stort og noget du vil komme til at savne når det slut.

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat