Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sexualitet

Hej jeg er en “pige” på 12 der føler at jeg er intetkøn og til piger.

Vil virkelig gerne sige det til mine forældre men er bange for at de vil snakke for meget om det.

Jeg er ikke den største snakke person når det kommer til mit privatliv og jeg begynder for det meste at græde (er meget følsom)

hvad gør jeg i denne situation?

– “pige” på 12

Intetkøn, 12 år
Svar fra andre

Børn

hey jeg kender godt dit problem lidt. Tror mig du skal ikek værer bange for at tale med dine forældrer om det. Jeg lover dig de vil tage det seriøst Hvis det fordi du ikek vil have at de taler om det kan du bare sige det til dem. hvem ved de har måske haft det på samme måde.

Held og lykke 😀

  • MiniSlehm, Dreng, 16 år

Hej “pige” på 12. Jeg er også intetkøn/non-binær og til mit eget fødte køn. Har haft den samme situation. Det bedste er bare at sige det til dine forældre (det gjorde jeg ) måske den forældre du føler du har det bedst med at sige til.

  • person, nonbinary/intetkøn, 15 år

Hvis det på nogen måde kan hjælpe, så viser en undersøgelse fra LGBT at 8% af alle kvinder i Danmark føler sig tiltrukket af det andet køn.

  • X, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat