Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex tanker?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har samme tanker selv om jeg er 13. Og forstår dig godt. Du er ikke alene.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er helt normalt at være liderlig i din alder. Jeg var stangliderlig 24-7 da jeg var de her 13-14 år. For det første kan man jo hjælpe sig selv med onani. For det andet behøver man slet ikke gå hele vejen med det samme. Hvis du finder en sød fyr (hvis du altså er til drenge) så start bare ud i det små. Kys og kram og nus er den helt perfekte måde at starte ud på. Efterhånden som man blir tryg ved hinanden kan man gå lidt videre. Man kan røre hinanden nede i bukserne eller trække bukserne ned så man kan komme til. Du giver hj og får finger, helt stille og roligt så i langsomt lærer hinandens private dele at kende. Det kan man få mange gange til at gå med. Senere og efterhånden som i begge to blir klar kan i gå over til oral og samleje, men alt sammen i et tempo hvor i kan være med. Der er ingen der siger man skal kunne det hele med det samme. Føl jer frem, spørg ind til hvad der er godt, hus beskyttelse når i skal bolle engang. Det skal nok blive fedt det hele!

  • Michelle, Pige, 16 år

Uhh kender det for godt søde…. Jeg er 15 og jeg har totalt mange sex tanker… men ikke hele tiden. De kommer og går og jeg er begyndt også at føle mig klar til at dyrke sex men jeg er fast besluttet på at det skal ske når jeg en dag for mig en kæreste. Jeg ved godt hvordan man har sex… ikke på grund af porno for det er noget urealistisk lort men… jeg kan huske jeg også var meget sådan… hvordan gør man osv. Jeg begyndte så småt at tænke i små tanker om hvordan man boller da jeg var 10.. der tænkte jeg… ligger kvinden på manden fordi det er hårdt for kvinden at blive lagt på 😭😂 eller spreder man benene og skal kvinden så bare ligge der. Det lidt sjovt men… det man gør er vel meget individuelt. Når man er erfaring kanal bare prøve af og prøve af… vi unge vi skal lærer det. Det gør man ved at onanere… og udforske sig selv…
Jeg tænker man har sex sådan her første gang: Gør det der føltes rart … kysser, nusser og kæler for hinanden. Tager tøjet af / tager tøjet af hinanden. Rør hinandens kønsorganer…. Og så når kvinden er båd kan pigen sprede benene… måske holde om ham lidt eller kysse med ham og kigge på ham mens ham trænger ind … og første gang på kvinden gerne bare ligge stille… og så kan hun måske øve sig i at bevæge sig lidt i takt med fyren når det har prøves af… så tag den med ro. Det kommer sikkert naturligt

  • Sara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat