Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex spg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 16 år. Der er ikke noget at være nervøs om, jeg forstår dig godt. Jeg har selv mistet min mødom for få måneder siden og havde lidt af de samme tanker. Man kan sagtens snakke sammen, spørge om det er godt? eller bare snakke om hinanden, der er intet pinligt omkring at stønne, det er helt normalt. Der er en chance for der kan komme lidt blod første gang, men, det er også helt normalt og intet man skal være bange for. Tag det i dit tempo og gør hvad du føler for. Vis du ikke føler at snakke med ham er rigtig kys er også noget du kan gøre.

  • Non-binær 16 årig, non-binær, 16 år

Hej! 🙂

Du skal vide, at det er helt normalt og helt okay at være nervøs ved situationen og tanken om at have sex for første gang. Det er altid en god idé, at sige til din kæreste, at du er nervøs og eventuelt også tage en snak m de ting der gør en nervøs. Det kan guide din kæreste til at gøre din første intime oplevelse god for dig! Hvis du spørger mig, er det dejligt at han har prøvet det før. Han har lidt mere erfaring og kender til “rutinen” og ved hvordan man håndtere situationen. Jeg vil helt klart mene, at det er en god idé at snakke sammen før, under og efter i har haft sex. En optimal kommunikation øger chancen for en bedre oplevelse. – Husk på! At det er første gang i er sammen, der er mange ting man skal tage hensyn til ved den anden person, og man skal lære hinanden at kende kropsmæssigt og fantasimæssigt. Hvis i synes, at stemningen bliver bedre af noget erotisk musik, så fyr løs! Sex kan være stille, men i mange tilfælde vil der blive sagt lyde af en art. Det er absolut ikke pinligt at stønne, du viser bare ham at du nyder det. Du skal heller ikke stønne, hvis du ikke føler for det. 🙂

Håber du kan bruge mit råd <3

  • Anonym, Pige, 19 år

Tusind tak, alle sammen!
Pigen bag brevet💗

  • Pigen bag brevet, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat