Brev

Sex som 13 årig

Hej, jeg er 12 snart 13

Min kæreste som også er på min alder vil gerne tage det til et nyt level og have sex med mig.

Men jeg er bange for om det er for tidligt i min alder?

Jeg har været sammen med ham i 8 måneder

og vi bor 1 time væk fra hinanden,

så vi har nogen gange nogen ret vilde beskeder.

Og skal jeg få fjernet mit hår i min underdel hvis jeg så skal ha sex??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er overhovedet ikke en dårlig ide så længe hun føler sig klar. Der er ikke et rigtig alder at gøre det i så længe man husker beskyttelse og føler sig klar. Jeg havde min første gang da jeg lige var blevet 14 og jeg fortryder ikke noget fordi jeg følte mig tryg med personen jeg var sammen med. 🙂

  • 15 årig pige :), Pige, 15 år

Synes også det er for tidligt. Men husk man kan altid begynde i det små med seksuelle berøringer. Det kan sagtens give fuldt ud lisså meget tilfredsstillelse. Jeg klarede mig fint med at få og gi seksuelle berøringer det første lange stykke tid og først senere når man blevet ældre og mere moden og erfaren så gå over til rigtig sex. Jeg fjerner selv hår forneden og i numsen for det synes jeg bedst om men det er helt op til den enkelte og hvad man føler for.

  • pigen T, Pige, 15 år

Hej pige på 12 år.
Du skal ikke gøre det bare fordi han synes at i skal.
Det er din krop og DU bestemmer over den. Du skal mærke efter om du vil det her. Det er et stort skridt at tage og du skal føle dig tryk ved det. Hvis du beslutter at gøre det, så husk at det er helt okay at sige stop!. Og hvis han ikke acceptere det, er han virkelig ikke det værd. Husk at tage beskyttelse, hvis i gør det!. Jeg synes det er for tideligt, da du er i en alder hvor kroppen ikke er så udviklet endnu, det er selvfølgelig din beslutning. Mærk godt efter 🙂

Hilsen en pige på 14 år.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat