Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex som 13-årig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er ikke billig eller klam, det må du ikke tro. Jeg synes at det er forfærdeligt det som han udsætter dig for, og det er på ingen måde okay! Jeg ville dog lige skynde mig at sige, at det ikke er noget der skal meldes til politiet, det rigtigt du er under den seksuelle lavalder, men igen du er selv gået med til at have sex med ham, så jeg ville mene at det er forkert hvis du melder det, for så bliver det anset, som at han har voldtaget dig, og det har han jo ikke, når du frivilligt er gået med til det. Jeg tror ikke du ville have en god samvittighed hvis du valgte at melde det.
Mit råd til dig er enten at skifte skole, snakke med en lærer, kontaktperson eller dine forældre, bed om hjælp! det er okay. – og det er vigtigt at du forstår at du INTET har gjort forkert, du er ikke forkert på den. Jeg forstår at du har fortrudt, især når du bliver behandlet sådan efterfølgende, men kære ven, livet er for kort til at fortryde. Selvom det er svært, så prøv at smil, virk ligeglad, for når du ikke kommer med en reaktion, så er det heller ikke sjovt at drille dig mere.
Jeg håber du får det bedre, og har mod på evt at spørge om hjælp.
Jeg ønsker dig alt held og lykke <3

  • Mvh lytteren, Pige, 18 år

Du kan snakke med din lære eller sig til din mor er du går og tænker på det måske flyt skole eller snak med din eks vis jeg var dig ville jeg skifte skole får nogen nye venner og efter det så prøve og glemme det

  • Den søde, Pige, 11 år

hej jeg har jo lige læst dit brev først skal vide at du slet ikke er klam og bagefter skal du vide at det slet ikke er i orden det den fra 9 har gjort imod dig det fortjener ingen her har jeg et råd med at du bliver grinet ad for det er slet ikke rart siden jeg selv blev grint ad i går

  • den der elsker at shoppe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat