Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex? Onani?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er intet galt med dig jeg har det på samme måde

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er helt forskelligt imellem personer, nogen gør det når de er 11 andre 17 andre gør det aldrig, husk at du kun skal gære noget hvis du selv syntes om det 😁

  • Sch, Dreng, 15 år

Hej mig,
Det helt normalt, min kusine er først lige blevet seksuelt aktiv. Hun er også 16, og spurgte mig til råds, fordi der var den her fyr, som hun var i tvivl om hun kunne lide.

Jeg er 22, lykkeligt gift med min mand, som jeg mødte da jeg var 12. Vi har en datter på vej til 2 år, og hun skal være storesøster til september, så jeg er en ung mor, der nogle gange føler jeg er 10 år ældre end jeg enlig er.

Jeg kan derfor også sige til sig, at sex er smukt, det er det absolut mest dyrebar du kan give af dig selv til en anden person. Sex skal være specielt, det skal være med en du elsker, og ikke en du gør det med, for at kunne sige du ikke er jomfru.

En dag dukker han op (eller hun). Tro mig, det vil være lige så specielt for din partner, at du jomfru, men om du er 16 eller 26, det ligegyldigt.

Nogle af dem jeg ses med, som har børn, har først haft sex første da de var 28.
Nogen blev planlagt gravid da de havde sex første gang. Du skal derfor slet ikke bekymrer dig, du har ikke travlt.

Hvad angår at onani:
Normalt vil jeg ikke gå i detaljer, men for sin skyld, håber jeg det kan hjælpe dig 😊

Jeg var omkring de 12, da jeg startede med at onanere og se porno. Det en grænse der skal overskrides. Jeg var bange for det ville gøre ondt, var bange for det kunne være farligt. Men det var helt ubegrundet tanker.
Skeden er jo bygget til at få pik, og til at føde et barn, så at man stikker en finger op, er ufarligt, bare lige husk af vask hænder først.

Jeg syens bestemt du skal begynde at prøve, at udforske din krop. Det jeg gjort var at jeg begyndte at røre min fisse uden på trusserne, mens jeg så videoer af piger der onanere sig selv. Jeg spredte mine ben, og bevægede mit underliv som hende, og lytte til hendes stønneri, og vejrtrækninger. Stille blev det behageligt for mig, jeg slappede af i kroppen, og kunne mærke det var dejligt. På et tidspunkt nået jeg dertil, hvor jeg tog trusserne af, og begyndte at lege med min klit. Start i det små, og efterhånden blev det også mere og mere behageligt, det var dejligt, det fik mig til at stønne, gjort mig våd, og helt naturligt men tøvende, begyndte jeg at stikke en finger ind i min fisse. Den var våd, så det gjort slet ikke ondt, og derfra gik det enlig af sig selv. Jeg fik vækket lysten I mig.

Jeg synes du skal prøve. Det kun godt for dig. Du lærer dig selv bedre at kende. Det sundt for sin krop, du sover også bedre, da din krop bliver tilfredsstillet.

Håber alt det her, kan give dig ro over det okay at vente med sex, men at det også er en god ide, at du får hjulpet interessen for sex på vej.

Alt held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat