Brev

Sex og lyst

Hej brevkassen

Jeg er en dreng på 15 år, og vil gerne have sex.
Er det normalt, at man vil have sex, som 15 årig, eller er jeg for tidlig på den.
Samme td er jeg nervøs for hvem jeg skal have sex med,
og hvordan det skal gøres.

Hilsen 15 årig dreng

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Når det kommer til, hvem du vil have sex med…
Lad være med at forhaste dig. Jeg synes personligt, det er dumt at have sex med en, man ikke så godt kan lide, da det kan såre både dig og/eller drengen/pigen, hvis nu de får følelser for dig og omvendt. Men hvis du får du får en kæreste er det 100% normalt at have sex med hende. Bare husk, at hun skal være på din alder, ikke 14 eller under (http://www.sexlinien.dk/emneside-rettigheder-og-overgreb/seksuel-lavalder.aspx)!

  • Davs, Dreng, 11 år

Jeg er 12 og forstår dig godt

  • Anonym, Dreng, 12 år

jeg syns det er helt normalt at have lyst til sex i din alder

  • anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat