Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex og ex

Hej

jeg er en pige på 17,

jeg har stadig følelser for min ex,

men har været i seng med 8 andre efter,

jeg har rigtig dårlig samvittighed og føler mig som luder,

så ville høre om det er nor alt, eller om det ikke er,

om det er normalt have en bodycount på 9 som årig,

for ved ikke helt hvad jeg skal synes om mig selv efterhånden

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Det er der intet luderagtigt over synes jeg. Da jeg gik på efterskole endte man da af og til på et værelse med en fyr. Og da jeg gik i 1. g – før corona – var der jo masser af fester og der blev man da af og til fulgt hjem af en eller anden fyr og som tak var han måske LIGE inde og putte lidt før han skulle videre. Ja, såmænd også en enkelt pige engang. Jeg har ikke tal på hvor mange jeg har været sammen med men det behøver man altså heller ikke. Man skal bare leve livet og tage det som det kommer. Cheer up, du skal IKKE føle dig som luder!

  • 18, Pige, 18 år

Hey! Jeg har selv et bodycount på 2 og er 15, og har også stilt mig selv spg om det er for meget for ens alder. Jeg synes selv ikke der er noget galt med en bodycount på 9 som 17-årig! Du skal bare owne det og være stolt af det, det er ikke noget at skamme sig over og nærmest alles bodycount vil stige gennem livet.

  • Hej, Pige, 15 år

Hvis det var en dreng der havde lagt ni piger ned havde de andre drenge bare klappet ham på ryggen. Kan godt være nogle piger ville kalde ham en fuckboy men mange ville sikkert ikke have noget imod at være den 10. Men hvis en pige har ligget med ni skal nogen straks tænke luder. Det behøver du virkelig ikke. Du har ikke gjort noget galt. Du skal bare stå ved dig selv – også piger har behov for tilfredsstillelse!

  • Honest Girl, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat