Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex når man ikke er alene hjemme?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes bare du skal låse døren og tænde for musikken også bare bolle bolle og bolle hehe det gør mig og min kæreste hele tiden aldrig blevet sagt noget.. synes os personligt det lidt frækt at de ikke ved at vi bare boller overalt på værelset hehe

  • Anonym, Pige, 14 år

Det lyder så let at nogen siger man jo bare skal gøre det – også selvom der er nogen i huset. Men jeg har det altså lissom dig. JEG KAN IKKE! Når jeg skal have sex skal jeg kunne slappe fuldstændig af, give mig helt hen og ikke tænke på om sengen knirker, om hvilke lyde jeg udstøder, om hvad jeg måske siger (eller råber) undervejs osv. Og det er altså no go hvis man kan høre andre udeomkring. Jeg har prøvet det en gang og gør det aldrig mere. Vi havde begge to lyst og gik igang men da jeg kunne høre min partners små søskende tåge omkring lige udenfor døren så afbrød jeg simpelthen samlejet og tog mit tøj på igen. Jeg kunne bare ikke. Så jo, jeg forstår dig!!!

  • Pigen Y, Pige, 15 år

Hejsa!
Jeg var i starten også af den holdning, at min kæreste og jeg ikke skulle have sex, mens der var andre i huset. Det var bare besværligt. Tidligere i vores forhold boede han hos hans forældre, hans bror og brorens kæreste boede der også. Derfor var det svært at få alenetid i det hus. Nu er han flyttet hjemmefra, dog med en roomie, der sidder oppe hele natten for at spille computer i stuen – lige ved siden af min kærestes værelse. Igen, svært at få alenetid.
Jeg bor stadig ved mine forældre, så her er det også svært at være alene og kunne give sig ordentligt hen.
Vores taktik er, at vi sætter en film eller en serie på, som vi egentlig ikke vil se. Så skruer vi lidt ekstra op for lyden, og så giver vi det et skud.
Min kæreste er bedre til at glemme det end mig. Jeg har stadig utroligt svært ved at give mig hen, når jeg ved der er andre i huset eller lejligheden. Især fordi jeg er dårlig til at holde mund. De sidste par gange har jeg også fået intens og akavet øjenkontakt med min kærestes roomie, når jeg er smuttet på toilet efter sex. IKKE FEDT!
Men man må jo prøve sig frem. Ellers er der jo også altid noget at se frem til, når man ikke gør det så tit. Så bliver man jo heller ikke træt af det, fordi man gør det for ofte.
Men jeg ønsker jer alt held og lykke fremover!

  • AnoPige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat