Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex når man ikke er alene hjemme?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes naturen er god når man ikke kan være hjemme. Her hvor der har været så varmt har jeg været meget ved stranden med min kæreste. Så sker det jo man får lyst og så er der altid nogen træer eller nogen buske man kan gå op imellem og så får jeg tur! Det er også praktisk når man kun har badetøj på, så er det hurtigt at gå igang. Så jeg vil anbefale naturen.

  • anonym, Pige, 16 år

Du kan have sex i skoven som min kæreste og mig gør … vi gør det også i bilen og i vores forældres sommerhus men vi er også 20 og 22 men forstår dig så godt! Har heller ikke lyst til at blive hørt… vi gør det også i badet og så ved min mor vi har kæreste / alenetid når jeg vinker til hende
Prøv og skriv til sexlinjen/ privatsnak

  • Victoria, 20 år

Min kærestes far er landmand og på en af hans marker er der en lille privat skov. Der cykler vi sommetider ud når vejret er godt som det har været nu her. Så har vi sex i en lille lysning i skoven, hvor der nok er to kilometer til nærmeste hus. Der er ikke offentlig adgang til skoven, så der kommer ikke andre end os… Så kan vi begge to give os fuldstændig hen uden at være bange for nogen kan høre os. Og ellers hvis vi har sex hjemme hos enten mig eller ham, så skruer vi så højt op for musikken, at det overdøver eventuelle lyde.

  • Kat, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat