Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med tøj på?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Altså jeg tænker da man godt kan havde t-shirt eller bare en bh eller noget på.
Altså har ikke selv haft min første gang fordi jeg kun er 12 men har hørt fra en jeg kender at hun havde sko og t-shirt på men ingen bh

  • Mig…❤️, Pige, 12 år

jeg syntes at du godt kan gøre det jeg har selv prøvet det, men hvis du ikke har lyst så kan jeg godt forstå det, men det er rigtig dejligt

  • berta, 12 år

Hej. jeg vil sige at jeg er en pige på 17 år som er meget utilfreds med min krop. for det meste har jeg en t-shirt på, og tror hvis det er den rette så respektere fyren også du vil ha en bluse på fx.

  • Marie, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat