Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med storebrors bedsteven…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej<3

Jeg synes ikke du skal føle skam over det. Kan godt forstå at du ikke vil have at din bror opdager det. Hvis situationene er sådan at du stadig er vild med ham, men kun droppede ham pga. din bror så synes jeg at du skal snakke med din bror om det.

Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men jeg håber du finder ud af det <3

  • Mille, 14 år

Hej, måske har du fået gode ideer, fra de andre der er så flinke og svare dig, men jeg vil prøve og hjælpe, jeg kender den følelse at gerne ville have en fyr, men ikke altid er 100% den man vil have, og din bror behøves skam ikke og vide noget så længe du ikke vil, dit privatliv, dig der bestemmer, gør det du føler der er rigtigt, måske tale med dine forældre?¿ Jeg vil hjælpe så godt som jeg kan, men lidt svært når du måske har valgt noget og gøre, og når jeg ikke kender dig irl, vis du har lyst til at fortælle din bror så Go for it! Jeg støtter dig 🙂 Hilsen 19 årig pige 🙂

  • 19 Årig pige :3, Pige, 19 år

Hej pige på 15. Jeg har ikke selv prøvet noget lignende, men jeg kender godt det der med, når livet er besværlig. Jeg synes det er svært helt at vurderer præcis hvad du skal gøre, mit bedste råd plejer at være “tag aldrig imod gode råd”. Men jeg synes først og fremmest du skal tale med en god veninds om det. En der kender dig godt og som du ved du kan stole på! Fortæl så historien med alle detaler, det kan være i sammen kan finde på en løsning. Hvis du ikke lige har nogen nær veninde synes jeg du skal finde en anden person du har tillid til. Kh en anonym pige. Ps ingen grund til skam! Nogle gange bliver man bare rodet ud i nogle ting, det vigtigste er bare at man kan lærer af dem. Eller noget andet i dont know😉.

  • Anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat