Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med pude?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske onanere du bare….
Man kan godt onanere sådan ❤️

  • …., Pige, 14 år

Hvor er det sejt, at du tør skrive og spørger.
Det helt normalt, tror de fleste piger har prøvet det. I min omgangskreds er vi ret åbne omkring det seksuelle, jeg ved derfor mine veninder også har brugt dyne, hovedpude, bamse osv. Det helt normalt, og du skal bare blive ved. Hvad angår sine forældre. Så det virkelig pinligt hvis ens forældre finder ud af det, det syntes jeg selv i sin alder, så ka sagtens forstå dig. Det bedste råd jeg kan give dig er. Dine forældre har selv været unge. De har nok også gjort som du gør, og hvis de elsker dig, vil de kun være støttende. Skulle du komme til at sige det I søvne, kan du jo altid sige du ikke kan huske det, benægte det, men inderste inde ved de jo du ung, og at du bare en normal pige 😊

  • Anonym, Pige, 21 år

Troede også jeg har den eneste … selvom det er naturligt og degligt så føler man at det er forkert og man får det helt dårligt

  • Pigen der er ligesom dig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat