Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med min veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare snak med hende, det tror jeg hun ville blive glad for, og hvad er der galt med at have sex? Det er helt fint så længe at i husker at bruge kondom hvilket du kan købe i de fleste supermarkeder, måske har din far nogen du kan få?

  • Lasse, Dreng, 15 år

Hej her oplevet præcis det samme som dig. Men så gik jeg hen til hende i skolen og startede en godt samtale

  • Jonathan, Dreng, 14 år

Altså det er jo forsent nu, men måske skulle du ha ventet med at sige det til dine forældre. Jeg ved godt det er nyt og spænde (sex) Men det er jo skole start her om ikke så længe igen, så tag fadt i hinde og spørg hvordan hun har det. Hvis nu hun ikke fandt det så sjovt som du, kan hun måske ha følt det som en krænkelse.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat