Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med min kæreste, en god idé?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ta det i små bitte step og først gå videre når du er stensikker på at hun er med på den. Hvis hun er er ok med at blive rørt på brysterne så dyrk det et stykke tid indtil hun er rigtig komfortabel med det og gerne gerne selv vil videre. Så kan du evt. gå videre til røven og dyrke det et stykke tid hvis hun er ok med det. På et eller andet tidspunkt bliver hun nok så sikker at du lander mellem hendes ben. Men det skal være i hendes tempo.

  • K, Pige, 15 år

Jeg tænker, at I skal vente lidt endnu. Det er helt normalt at være lidt spændt, første gang man skal have sex, men at være direkte nervøs er noget andet. Hvis I vælger at have sex alligevel, skal I huske at tage det stille og roligt i hendes tempo (spørg hende om hun er okay undervejs) – og husk beskyttelse 🙂

  • Mulle, Pige, 16 år

Start med at sidde nøgne sammen og så kan i måske røre lidt. Og så stille rolig begynder i. Husk at spørge hende hver gang i når et stykke.

  • du kan godt, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat