Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med min brors ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14.
Først og frem synges jeg det er sejt du tør at skrive her ind.
Måske du skulle sige sandheden til din bror. Det kan godt være han bliver sur men det skal nok gå over. Eller lyder det dejligt du har fået en kærste.

Vh pige på 13 år.

  • Pige på 13 år, Pige, 13 år

Hejsa
Jeg syntes som sårn ikke det er dårlig stil for du følger jo bare dit hjerte
Men syntes måske dig og din brors ven, skal snakke om hvordan i siger det til din bror.
Så han ikke finder ud af det på en ikke så god måde…. Fordi man kan aldrig holde så store ting skjult uden det blir opdaget
Men er virkelig glad på dine vegne ❤️ Og er glad for at i er glade
Held og lykke
Mig

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 14 år

Du skal under alle omstændigheder sige det til din bror fordi det ikke er okay at gøre i skjul. Han bliver nok sur, men sådan er det og det må du forstå. Jeg snavede også engang med en fra min klasse og det blev min stedbror sur over fordi han stod lige ved siden af og det kan jeg godt forstå. Det er jo ikke rart at se nogen lave noget “frækt” med ens søskende. Du ville mok også blive ked af hvis han havde sex med din bedste veninde.

Så mit bedste råd er nok bare at du skal være ærlig.

  • Luna, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat