Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex med lærer!!??

hej

jeg forestiller hele tiden mig

og min lærer have sex

det er så underligt!!

jeg er alt for ung til det!

er det normalt?

fordi jeg synes ikke engang min lærer er pæn!!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er slet ikke noget at bekymre sig om næsten alle mennesker har seksuelle fantasier det er en del af at være menneske så længe det ikke bliver mere end en fantasi siden din lærer er meget ældre end dig hvis det er fordi du ville eksperimentere skal du gøre det med en på din egen alder eller helt alene 🙂

  • Anonym, Dreng, 16 år

takk!! (det er mig der har indsendt det)

  • Anonym, 12 år

Det helt normalt. Jeg tror de fleste har haft seksuelle tanker om deres lærer. Jeg havde selv seksuelle tanker om min klasselærer. Tænkte på at gøre det med ham når jeg onanerede. Selv min lillesøster, har haft lyst til sex med en af sine lærer, så meget endda, at jeg har måtte gribe ind, sige nej til hende, og minde hende om, at så længe det kun er fantasi så det okay. Han må ikke have sex med dig, det ulovligt. Han mister sit job, og ryger i fængsel på det. Det at du gerne vil, skyldes at du har et personligt forhold til ham. Han gør dig tryg, du stoler på ham, han er ældre, mere erfaren og moden. Det helt naturligt, at du har lyst. Men prøv at tænk på en anden, evt en kendt person. Stop ikke med at udforsk dig selv og sine lyster. Bare ikke hav sex med mænd, gør det med drenge på din egen alder, en kæreste, vent til du får en kæreste.

Håber dette svar kan hjælpe dig.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat