Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med kæreste uden forældre ved det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙃
Det lyder så fedt at du har fundet en!! Jeg ved ikke om du behøver at sige det til dine forældre. Du kunne måske spørge dine forældre hvilken alder de syntes er okay at havde sex i, og høre deres svar hvis de siger 15+ så tænk over om du vil blive ved med at havde sex med din kæreste eller om du vil vente til du er 15. Men gør det du føler dig tryg ved😊
Håber det kunne hjælpe dig 🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Sex er en privat ting, og hvis du ikke ønsker, dine forældre ved det så behøver du ikke fortælle dem det.

  • Pige, Pige, 13 år

Altså for mig kom det meget ud af det blå at jeg sagde jeg det til min mor og far, jeg sagde det først da jeg følte det var totalt naturligt at sige og da det føltes rigtigt, så gør det når du har lyst, du føler dig sikker og at det ikke er for akavet (self vil det altid være en smule akavet)
Ellers så lav nogle du ved lidt over grænsen jokes omkring sex osv
Det kommer også meget an på ens forældre
-Dreng 14 år

  • M, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat