Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med kæreste eller ik?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Det skal du slet ikke bekymre dig over. Ved godt det meget nemmere end sagt men du skal simpelthen bare sige, det til ham som det er. Et nej er et nej, og det skal ikke forklares! Forstår han ikke dine grænser er det hans problem. Du har lov til at sige nej til ham, for det din krop, og du bestemmer hvem der skal “ind” i den og røre ved dig osv.
Håber mit råd hjalp bare lidt, og håber det går 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er vigtigt du får snakket det igennem med ham og får fortalt præcis hvad du har lyst til lige nu. Hvis det kun er at flette fingre så er det det I skal. Hvis du vil kysse og ikke mere, så er det det, I gør. Når du på et tidspunkt måske får mere lyst kan I fx være sammen med bar overkrop og så kan I lege med dine bryster. Jeg tog selv det hele i små step da jeg skulle igang og fortalte hele tiden min kæreste hvor langt jeg havde lyst til at gå. Et lille skridt af gangen. Men det er vigtigt I taler sammen. hvis du ikke siger noget kunne han jo ikke vide du ikke ville ha finger.

  • B, Pige, 16 år

Prøv at snakke med din kæreste. Gør det helt klart, at du ikke er klar endnu. Du skal ikke gøre noget, før du føler dig helt klar. Og hvis din kæreste ikke accepterer det, så bør du vurdere, om han er den rette til dig. Håber det hjælper 🙂

  • K, Intersexual, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat