Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex med en fra klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej der drenge på 14. Jeg er også 14 som dig. Hvis jeg var lige som dig og havde haft sex med en pige, ville jeg været meget glad. Det er jo en kæmpe flex, at kunne sige at man har været sammen med en pige. så bare lad det lige 😀

  • Dreng 14, Dreng, 16 år

Synes egentlig bare du lidt skal ignorere det og rette ryggen. Jeg havde min første gang da jeg var 13 og det skammer jeg mig ikke over og mon ikke halvdelen af dem har mistet mødommen om 1-2 år. Nu er I de første men de andre kommer snart til at have sex. De andre er nok også bare misundelige

  • Anonym, Dreng, 15 år

Tillykke med din første gang, det et stort spring. 😊

Du skal bare ignorere dem, hvis i intet siger bliver de til sidst trætte af at snakke om det, fordi i ikke reagere på det alligevel.

Jeg vil dog bede dig om at gøre en ting.
Vær der for hende du har haft sex med. Måske er det hårdt for hende, at alle er barnlige, det kan også sætte nogle ufrivillige tanker i gang, hvor hun måske fortryder.

Så vær der for hende. Tal med hende, vis din støtte, pas på hende, og sørg for hun føler sig tryg. Det tror jeg hun vil sætte stor pris på. I skal støtte hinanden, men piger har det med, at lægge meget mere i det end drenge. Hun har givet dig det mest dyrebare af sin krop. Du hendes første gang, hun vil huske det resten af livet. Så please sørg for hun også føler det var det værd. 😊.

Held og lykke til jer begge.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat