Brev

Sex med bedste ven

Siden 6. Klasse har jeg haft den her rigtig gode ven. Vi har altid været der for hinanden, og jeg kan altid fortælle ham alting!
Vi er MEGET tætte.
(det skal lige siges at vi går i 8. Klasse nu)

Her i sidste weekend var vi sammen hjemme hos ham fordi at jeg skulle sove hos ham, hvilket vi har gjordt før. Da klokken var ved at være midnat, var vi igang med at se en film, og vi hyggede os rigtig meget!

Pludselig begyndte at spørge mig ind til sex, og om jeg var jomfru, hvilket jeg ikke er, da jeg har haft en tæt kæreste før.

Automatisk begyndte vi bare at nusse lidt, hvilket vi ikke plejer at gøre, og det førte til at vi tog vores tøj af, og så lagde vi der på hans værelse, uden tøj på. Hans forældre var ikke hjemme.

Han begyndte at give mig finger, og det udviklede sig.
Ja, og så havde vi sex. Efter vi havde haft sex, lagde vi os bare til at sove, og der skete ikke mere efter det.

Siden da, har jeg bare haft det totalt akavet når jeg er sammen med ham, og ikke følt at vi har det sammen bånd som førhen.

Jeg har prøvet at tale med ham om det, men det er som om at jeg ikke kan komme helt ind til ham, og han bare ignorere mig når jeg taler med ham om det.

Jeg er virkelig bange for at det kommer til at gå ud over vores venskab. Nogle af vores venner er også begyndt at pifte af os, når vi går sammen, og jeg tror at han har sagt det til hans venner.

Håber virkelig at i har nogle gode råd til mig, fordi jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og jeg vil virkelig heller ikke miste min bedste ven, men heller ikke sårer ham!

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg høre du er meget bekymret for jeres venskab.
Nu skriver du at i hyggede jer og endte med sex, men du skriver også at i kun er venner så min tanke er lidt at du måske kunne spørge ham om i skulle være kærester?

En god ide er at du måske skriver om da i havde sex, i stedet for at snakke om det.

Tror nemlig at han ignorere dig lidt fordi han har svært ved at snakke om det…
Derfor tænker jeg lidt at du kunne prøve at sms sammen med ham?

Ellers vil jeg bare sige held og Lykke til hvad du vil gøre nu👍

  • M, Dreng, 11 år

Hvis, han ignorere dig så prøv og tal med din mor far lære eller hvem du nu kan sige alt til!

Har prøvet noget ligene

  • Olympiaa, Pige, 13 år

jeg synes du skal snakke med ham. i skal finde ud af noget. hvis i kunne finde på at have sex så er der nok også mere en bare et vendskab.

  • emil, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat