Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex lyst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt! Jeg begyndte at have de tanker da jeg var tolv, og begyndte at onanere da jeg var 13. Det er ikke en god idé at have sex i vores alder. Jeg vil foreslå, at vente så længe du kan med sex. For nu vil jeg foreslå, at holde dig til at onanere 🙂

  • DuErGodNok, Dreng, 14 år

Kære pige på 13 jeg synes det er en god ide at begynde at onanere jeg er 11 år og onanere tit. Det er helt normalt i din alder.
Du kan jo prøve det af og se hvordan det føles. Bare du selv har det godt med det. Held og Lykke.

  • M hjælpsom, Dreng, 11 år

Det helt normalt at have sex tanker 99% på 13 onanere det meget forskelligt fra person til person hvordan man onanere og hvordan man gør.

  • 🍁, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat