Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex for tidligt?

Hej

Jeg er en dreng på 12 år (næsten 13)

og jeg har en kæreste.

Vi har prøvet at have normal sex med et kondom.

Det var den bedste ting nogen sinde,

men er det for tidligt?

For mange af mine venner ved ikke engang hvad en orgasme er.

Håber i kan hjælpe.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du og din partner er okay med det, synes jeg ikke det er for tidligt, man skal gøre det, når man har lyst. Og dine venner, skal nok lære om det. Når de når der til, i deres liv,

  • En pige der bare vil hjælpe(:, Pige, 16 år

Hej. Du har ret i at det er en tidlig alder men hvis både dig og hende har det fint med det, så kan i sagtens. Men hver sikker på hun godt kan lide det og har det godt med det<3

  • ., Pige, 13 år

Hej
Hvis i begge har det fint med det så er det helt okay, bare husk at kondomer kun virker 95% af tiden. De beskytter jer, men din kæreste kan stadig blive gravid af det. Måske er det en snak i burde tage. Bare så alle info er på bordet. For jeg gå ud fra din kæreste ikke kan komme på p-piller endnu.

  • RW, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat