Brev

Sex for første gang?

Hejjj

Jeg er en pige på 15 år

og jeg fylder snart 16.

Jeg føler mig klar til sex,

men jeg kender ikke nogen jeg kan gøre det med.

Jeg ved heller ik hvordan man lægger op til det.

Hver gang jeg er til fest

er det typisk de samme mennesker der er der

så der er ikke den store mulighed der.

Jeg er også rødhåret

så det udelukker jo også den del.

Har i nogle ideer til

hvordan man finder den rigtige

at have sex med for første gang?

Hilsen mig <3

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15,

Det kan være svært, at finde den helt rette. Derfor er der mange som vælger at vente, til de ved det er den rigtige. Hvis man ikke er fuldstændig sikker på det er den rette, kan man let fortryde sin første gang. Derfor vil jeg råde dig til at vente, på at den helt rigtige dukker op. Altså en hvor du ikke er i tvivl. Der er ingen grund til at haste det, for ellers er det jo ikke specielt. Det kan selvfølgelig også være du ikke gå op i, om det er specielt. Det er også helt okay, så kan jeg kun råde dig til at finde en, som har den samme holdning som dig. Altså en som heller ikke går op i det. Men husk nu, der er ingen grund til du haster, held og lykke.

  • m, 16 år

Vent til du finder den rette søde skat! Du god nok! Smuk nok til sex og det kommer! Bare vent ! Så står han foran dig! ❤️❤️ Når du mindst venter det! Wooow ! Aha

  • Sara, Pige, 14 år

Ej hvor cool, jeg er også rødhåret. Men hvis du tror dit rødehår er en forhindring til sex, stol på mig, det er det overhoved ikke. Der er rigtig mange fyre, som tænder på rødhåret piger, har haft sex med et par af dem 😉

Sex er en vidunderlig ting, det er også dit meat dyrebare. Det skal ske med en du elsker og ikke til en fest, hvor du måske er fuld. Vent til du får en kæreste, så det en du vil have lyst til at huske resten af dit liv. Det er min bedste anbefaling.

Hvis du bare ikke kan vente, og insisterer på, at få sex med en. Så gør det med en du i det mindste er tryg med. Hvad med din bedste ven, hvis du selvfølgelig har en 😊

Skulle jeg personligt vælge mellem sex til en fest i beruset tilstand, og sex med en bedste ven. Så vil jeg afgjort hellere lade min bedste ven blive min første gang.

Men igen, anbefaler du venter til du har fået en kæreste 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat