Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex for første gang som trans

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med ham om det, ville jeg sige.

  • Ida, Pige, 14 år

Heyyy,
Jeg ville mene det er meget vigtigt, at du fortæller at du er transkønnet. Og hvis han også vil være sammen med dig, og har følelser for dig, så acceptere han automatisk dig og din krop, det ikke altid udseendet der tæller, men personligheden.

Nogle gange er det også godt at snakke med den anden, om sine usikkerheder.

  • Naja, Pige, 20 år

Du er nødt til at åbne dig op og fortælle hvordan du har det med situationen. Ellers så start med at sige nogen gode ting til dig selv hver morgen, lav noget selvforkælelse og lad være med at samligne dig med andre. 🙂

  • A, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat