Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex første gang

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis ikke din partner kan li dig som dig, så er jeg ked af at sige det, men så skal du finde en anden!❤️De skal kunne li dig!! Husk det!!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det skal være en du kan være tryg med – min første gang var med en friends-with-benefits (så ikke noget seriøst), men vi eksperimenterede sammen. Vi fandt sammen ud af hvad man selv bedst kunne li – faktisk blandt andet om det er helt nøgen eller halvnøgen. Det vigtigste er at snakke om det og finde ud af hvad hinandens forventninger er – også selvom det kan være lidt akavet at snakke om sex❤️ tag det med ro – det hele skal nok komme på et tidspunkt. Du har trods alt resten af livet

  • EnHjælpendeHånd, Pige, 18 år

Jeg er 15 og jeg har heller ikke bollet… vent til du finder den rigtige

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat