Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex føltes ikke rart

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er vigtigt, at sex føles godt for begge, der er med! Det aller vigtigste er tit, at man er tætte med hinanden og snakker godt med hinanden. Selvom det kan være lidt grænseoverskridende, kan du spørge ham, om hvad han synes er rart, hvis han fx onanerer. Det samme gælder for dig. Hvis du ikke føler, at du kan sige til ham, hvad du godt kan lide, kan du prøve at hinte det. Generelt er det godt at vide, hvad man selv kan lide, for alle er forskellige og synes forskellige ting er dejlige, så det er godt at mærke efter selv og kende sig selv.
PS: især for piger kan forspil være vigtigt, og mange nyder den del meget mere

  • Anonym, Pige, 18 år

Ligegyldig sex må være det værste. Tror du skal spørge dig selv om du er fysisk tiltrukket af ham. Hvis ikke, skal du nok overveje forholdet. Hvis man som pige skal nyde sex skal man ha lyst, være tændt og liderlig og våd. Det kræver du er tiltrukket af din partner og I har et godt og måske langt forspil hvor du bliver nusset og måske slikket over det hele så du er meget tændt. Først der kan det egentlige samleje begynde. 15 år burde ikke være for tidligt så der er måske noget med tiltrækningen. Spørg evt. dig selv om du hellere vil være venner end kæreste med drengen. Men held og lykke. Håber det lykkes for dig – sex skal være dejligt!

  • C, Pige, 16 år

Kan det være at du er lesbisk eller/og han er bøsse

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat