Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex? eller hvad

Hej allesammen!

Har virkelig brug for jeres hjælp.

Jeg har en kæreste,

vi har ca. været sammen i 2 måneder.

Han er 14, jeg er 13.

Vi har allerede nusset hinanden lidt osv.

Men ikke sex.

Vi har snakket om at vi måske kunne have sex når vi havde været sammen i 4 måneder.

Men der er lidt problemer.

For det første har han været i 1 forhold inden mig,

han har også haft sex med 8+ forskellige inden mig.

Jeg er totalt jomfru og har altid været good girl.

Er bange for at jeg på en måde bare bliver én i flokken agtig.

At han ikke vil mig mere bagefter.

Men jeg ved heller ikke om jeg er klar,

for jeg synes faktisk det er en rigtig stor ting.

Men tør ikke sige nej,

for så er jeg bange for at han ikke vil mig.

HJÆLP!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa!

Jeg er også selv Jomfu. Jeg kan derfor ikke helt sige hvad du skal, men altså.

Jeg vil sige. Hvis du ikke vil, så skal du heller ikke! Det kan gå hen og påvirke dine fremtidige ting måske. Jeg vil sige, at hvis han er en god kæreste(måske er han aner det ikke) eller ven, så vil han også forstå hvis du ikke er klar. Er selv på din alder, og jeg har sagt fra, hvor han godt forstod det.

  • Pige, 13 år

Jeg synes du skal teste ham ved at sige du ikke nok ikke er klar til sex før om fx et halvt år og så se hans reaktion, hvor meget han går op i det. For ærligt lyder han som totalt player og synes du fortjener bedere! Har også været good girl i lang tid, så fik jeg en fordærdelig kæreste som var sådan “bad boy” og så blev det hele fucket op. Og vi havde også en “aftale” om at have sex på et tidspunkt hvor jeg så afviste ham og han blev sur på mig over det og prøvede at tvinge mig, og jeg slog op med det samme efter det. Fortryd det ikke engang, for det var helt tydeligt det rigtige valg. Men for at være ærlig lyder det sådan lidt player agtigt hvis man har haft sex med 8+ når man kun er 14. Held og lykke!

  • Hhh, Pige, 14 år

Hey dreng på 16 år her mit råd til dig er at du kun skal have sex med ham hvis du er sikker på at du er helt klar fordi den første gang skal man være 100% klar og det skal være med en fyr der elsker dig for den du er og ikke kun gør det for sexens skyld men fordi han rigtig godt kan lide dig

  • christo9082, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat