Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex drømme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tro ikke at der er noget mærkeligt eller underligt, jeg har også haft nogen drømme som en som du har haft jeg gjorde egentligt ikke så meget ved det jeg tænkte bare, jeg er nok ikke den eneste😊 Det var jeg heller ikke. 😁 Som de andre, så vil jeg også sige at du skal nyde dem.

  • Anonym, pige, Pige, 15 år

Tror helt klart ligesom de andre skriver at du bare skal nyde drømmene mens den er der.
Jeg tror ikke det betyder noget specifikt. Tror bare det er fordi sex begynder at fylde mere og at du har et crush med en du i drømmen gerne vil havde sex med. Tror ikke der er så meget mere i det
Håber det kunne hjælpe dig lidt 🙂

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Tror bare det betyder du er kommet i pupertet. Hos mig startede sexdrømme også samtidig med jeg gik i pupertet. Man begyndte at drømme om sex og få sexuelle tanker i hverdagen. Det var også der jeg begyndte at onanere, det følges nok ad. Så tror det er helt normalt, du skal bare nyde det.

  • I, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat