Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne starte med at kysse ham, og efter i har kysset i et stykke tid kunne det være at det førte ud til noget mere.

  • Mig, Pige, 14 år

Jeg er selv en pige på 14, som ikke er jomfru.
Jeg har ikke en partner, så jeg render lidt rundt, hvor jeg lige føler mig tryg (hvis du forstår.
Og der er absolut intet forkert i st spørge ham om han er klar til sex eller noget i den dur, udfra mine egne erfaringer bliver jeres forhold meget bedre, hvis kan tale åbent om alting

  • Sarah, Pige, 14 år

Du behøves ikke at spørge ham, drenge gider ikke snakke om sex. Bare lig op til det, begynd at dryhump ham eller giv ham handjob. han skal nok forstå hvad du prøver på og endner med at overtage.

  • Mig, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat