Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Hej venner,

jeg har det mega svært med sex

og ved ikke hvordan jeg vil have det min første gang.

Jeg er mega nervøs for min første gang

og tror det bliver mega akavet…

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Find nogen du er tryk hos og gøre det med personen du syntes du ville have sex med

  • Andreas, Dreng, 13 år

Find en du føler dig tryg ved. Sex kan godt gøre lidt ondt første gang men det er kun til start. Det kan være akavet men sker der noget “akavet” så grin af det
Mvh 17 årig pige

  • 17 årig pige, Pige, 17 år

Tag det evt. i små step. Begynd de første gange med at du får finger og giver selv hj. Det er en god måde at lære hinandens kønsdele at kende på og man lærer at få den anden til at komme. Så kan i evt. gå over til oral eller hvis du er klar til samleje. Men hele tiden i små step, det havde jeg selv glæde af. Det kræver selvfølgelig det er den samme partner. Hvis det er en ny partner hver gang er sagen jo en anden.

  • Intet navn i dag, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat