Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Hej jeg er en pige på 14

og jeg har næsten lige fået en kæreste

og vi begge føler os klar til sex

men er mega usikker på min krop

og om jeg kan behøver at shave

jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre

og er faktisk mega bange for at han vil sige noget til det.

Er der nogen der kan hjælpe?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Heyy girl.
Du skal bare gøre hvad du er klar til og ikke presse dig selv, men et godt tip til det kan være at tage en t-shirt på men og bare sige det til ham at du er lidt usikker, de plejer normalt at være mega forstående over for en.

Og det med at shave, det betyder ikke noget du kan prøve at spørger ham en eller så bare gør hvad du synes er det mest behagelige for dig<333

  • The Girl Next Door, Pige, 17 år

Det vigtigste er at du gør hvad du har det bedst med – det vil han også kunne mærke. Har du det bedst med at shave, gør du det – har du det bedst med at ha hår, så gør du det. Personligt føler jeg mig bedst tilpas ved at være glat, uanset om jeg skal sove med veninder eller være sammen med min kæreste. Men det er en helt personlig følelse. Måske føler du modsat. Gør lige som du vil.

  • M., Pige, 15 år

Snak med ham om det, så han er forbedret❤️
Og snak om tingene og hvordan du har det med din krop.

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat