Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sen pubertet men lyst

Hej jeg er 14 år og min kæreste er 14,

hun ville gerne sutte min pik og måske kneppe.

Men jeg har hverken stor diller eller hår dernede,

jeg er bange for at hun ikke ville være tilfreds.

Vi ville begge men jeg syntes det ville være pinligt

hvis hun fortæller nogen jeg ikke er i purbertet.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej fyr. Jeg synes det er alt for tideligt at begynde at sutte pik når man er 14 år gammel. Man har ikke et seriøst forhold som en 16 -18 årig fx og når i bliver det så prøv gerne at sutte og slikke på hinanden. Jeg synes i skal starte med at være nøgne overfor hinanden- hvis hun har valgt dig…. Vælger hun hele dig men tror man kommer til at fortryde sådan nogen ting- ikke pga dig alderen . Ellers heller Lykke med at sutte pik….. og bare rolig- hvis i vælger det så tag den med ro

  • Sara, Pige, 14 år

Hvis jeg var dig ville jeg vente lidt med at sutte pik og så noget. Lær lige hindandens kroppe at kende først og start med at røre hindanden og se hindanden uden tøj på. Måske gå i bad sammen eller så noget. Derefter kan I have sex og sutte og slikke på hindanden.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat