Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har stået lidt i samme dilemma men jeg har nu haft en pigekæreste i ca 2år og tror jeg er biseksuel så jeg falder for den jeg falder for uanset køn og jeg synes du skal gøre det samme lige meget hvad andre tænker og tror

  • En der vil hjælpe, Pige, 13 år

Kender godt det dilemma, men jeg tror, at du skal vide at næsten lige meget hvad, så vil dine venner være her for at støtte dig, også selvom du måske synes al det med seksualitet kan være lidt forvirrende. Det kan også være nogle af dine venner har det på samme måde, så prøv at snakke med dem og forklare det. Jeg er selv biseksuel, så jeg er ligeglad med kønnet, selvom jeg vil sige, at man godt kan have, noget man foretrækker, og måske kan det være, at det er det, du er, ligesom de andre har nævnt? (husk: din seksualitet definerer dig ikke og bestemmer ikke hvem du er. Det gør du :))

  • Bare en pige, Pige, 17 år

Jeg er selv biseksuel og står til i indere diskussioner. Lige nu har jeg det også lidt 50/50, men har haft perioder hvor jeg var mere tiltrukket og drenge. Du behøves jo ikke at definere dig som noget hvis du ikke har lyst. Tror at det er forskelligt. Jeg vil fx gerne udforske min seksuallitet mere, da jeg ikke rigtig har været i et seriøst forhold endnu.

  • Elsa, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat