Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet?

Jeg har svært ved at finde ud af om jeg til drenge, piger eller begge.

Jeg har aldrig haft et crush på nogen.

Og har hellere ikke haft en kærste.

Jeg er begynt at tænke på min seksualitet

men tør ikke at tale med venner eller familie.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Masser af teenage piger er i tvivl om deres sexualitet, jeg var det selv. Ens sexualitet begynder at vågne men man ved ikke rigtig hvem man skal rette den imod. Man må bare prøve sig lidt frem. Fx har man måske af og til en soveaftale med en veninde og så kan man måske lige prøve til om det er noget. Eller man kan flirte lidt med en dreng og måske flette fingre og se om det er noget. Du skal nok finde ud af det!

  • Pauline, Pige, 15 år

Hej! Har dog ikke været igennem det….har ikke et rigtigt råd men mere en guide til du kan finde ud af det og for det andet er du kun 13 så du må IKKE stresse med at du ikke ved det gi’ det tid! Min guide: Du ku prøve at se hvor mange kende der faktisk er til det samme køn som dem selv! Nummer 2: Du ku kigge lidt mere på denne brevkasse side og se hvor mange der har det ligesom dig>333 ønsker dig held og lykke og igen du må IKKE stresse gi det tid og bare vær dig selv!😉😊 håber det hjælper!

  • Anonym, Pige, 23 år

Hej søde. Det helt normalt at tvivle lidt over hvilket køn du er til. Du er stadig ret ung og ting kan ændre sig. Jeg gik også i en periode samme alder som dig og undrede mig over hvilket køn jeg egentlig var til. Jeg var faktisk helt sikker på jeg var til drenge. Året efter fik jeg så er crush på en fra det andet køn, min kæreste nu. Men det betyder jo ikke at jeg kun nødvendigvis er tiltrukket af drenge. Synes ikke det noget man skal stresse over, vi er stadig mega unge og ting kan ændre sig hurtigt. Håber det hjalp. Held og lykke med det!
Fra mig<3

  • Hjælper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat