Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg tror det er noget der godt kan tage lidt tid, at finde sin seksualitet. Det gjorde det i hvertfald for mig. Jeg tænkte tit på hvilke køn jeg var til, og det fyldte nærmest lidt for meget. Måske finder du ud af at har en bestemt seksualitet, eller måske bliver du bare forelsket i mennesker du godt kan lide.

Du er ikke alene! Knus biseksuel pige.

  • Pige, Pige, 13 år

Hej
Kan 100% godt relatere til dine tanker!

Aner ikke hvor mange gange, jeg har sat spørgsmålstegn ved min seksualitet. Samt hvor forvirret jeg var!!! I slut sommerferie 2020, kom jeg så ud som biseksuel. Men for at sige det lige ud, er jeg ligeså forvirret nu. Som enden jeg fandt ud af, jeg var i hvert fald ikke hetero. Samt stadig sætter spørgsmålstegn.
Da jeg tænker på nu, er jeg egentlig panseksuel? Udover det være i det aseksuelle spektrum?

Jeg ved det kan være frustrende, og ikke vide ens seksualitet. Men kan nok ikke sige andet, end vent og se hvad tiden siger. Samt hvad din krop siger til dig, for nogen finder også først ud af de er fx. panseksuel som 60 årige. Bare et eksempel på at det kan tage tid for nogen.

Hvis du er nysgerrige på hvad din seksualitet kan være, kan du læse om de forskellige seksualiteter , samt se videoer. Men det kun hvis du har løst.
Men det her er vigtigt information, synes jeg selv. Du behøves heller ikke sætte et label på dig selv, om at du fx er panseksuel. Det helt okay ikke at have noget label, tvært imod. Hvis man ikke føler at nogen labels passer til en, og ikke føler sig tilpas i nogen labels. Så skal man heller ikke.
Det vigtigste er bare, du skal føle dig tilpas!

Håber du kunne bruge det til noget, siger held og lykke ( :
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat